Jan7

No Comments

În vara aceasta mi-am reparat dinții… pe toți… atâți câți mi-au mai ramas… și am facut și poze.
Deși nu mi-e frică de dentist, nu am nici o plăcere în a face vizite la doctori, de orice fel. Astfel au trecut 11 ani fără macar un consult dentar. Într-un final mi-am luat inima în dinți și am zis să-mi scot o măsea de minte ce mă deranja de ceva vreme. De fiecare dată când începea să mă doară, ziceam că o să mă duc la control și după ce îmi trecea durerea mă răzgândeam. Am tot amânat-o până când m-am decis, din proprie inițiativă, fără presiunea unei dureri acute, s-o zbor, mai ales ca îmi afecta și dintele următor iar dupa cum arăta, era imposibil de recuperat.

Acum câțiva ani, când m-am apucat de imagini panoramice, primul tur virtual l-am făcut la Crystal Dental Clinic, în locația veche de pe Str. Cezar Boliac, între timp mutându-și sediul pe Str. Olteni Nr. 10. M-am gandit să apelez la ei, dacă tot îi cunosc. Zis și făcut. Am avut nevoie de o radiografie panoramică și un consult al dinților. Am început cu o profilaxie, obligatorie în cazul intervențiilor chirurgicale după care am trecut la treburi mai serioase și anume extracția măselei supărătoare. Totul a decurs destul de rapid și fără durere, fiind anesteziat parțial. Sarcina nu a fost una ușoara în condiițile în care eu am niște dinți lungi și puternici antrenați ani intregi de când eram mic cu ronțăitul dropsurilor. “Operația” a trecut mult prea ușor față de ce dureri am avut în liceu, când a erupt măseaua cu pricina.
Primul pas fiind facut m-am hotarat să nu-i neglijez și pe ceilalti, mai ales ca îmi doresc să mă țină cât mai mult timp, așa ca am plombat în stînga și în dreapta, nu am cruțat nimic.

Astăzi va voi prezenta turul virtual al cabinetului. Încăperile sunt luminoase și pline de culoare, având un etaj intreg destinat copiilor, sală de asteptare cu scaune și jucări adecvate celor mici, fotografii cu fețe zâmbitoare și alte animaluțe pe pereți. Un loc călduros și primitor, la polul opus față de cabinetele reci și înfricoșătoare ca cele publice la care am mers odată când eram mic. Pentru plictiseală și trecut timpul mai repede, există un televizor în fiecare camera, la care poți să te uiti în cazul în care intervenția nu necesită să stai întins pe spate. Fiind mai curios din fire mi-ar fi plăcut să am o oglinda mare, să vad tot timpul ce se întamplă în gura mea. Personalul este extrem de amabil și atent ca nu care cumva să te doară. În legatura cu prețurile nu pot să dau o părere avizată. După cum spuneam, e prima dată în ultimii 11 ani când merg să-mi verific dinții, că de pus piciorul am mai pus, dar doar atât, asa că nu am un termen de comparație. În cazul în care aveți problemele cu măselele puteți merge la ei și neaparat să le lăudați turul virtual :)

Acesta este site-ul lor, www.crystaldentalclinic.ro unde puteți găsi toate detaliile de care aveti nevoie.

Pentru a intra în turul virtual, dați click pe imagini.

Pano 1 receptie

Pano 2 Cabinet 1

Pano 3 Cabinet 2

Pano 4 Cabinet 3

Pano 5 Sala asteptare et 2

Pano 6 Cabinet 4

Pano 7 Cabinet 5

Pano 8 Cabinet 6

Pano 9 Cabinet 7

Dacă se întreabă cineva, nu, nu am fost plătit să scriu articolul acesta.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment